Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • wieringa@wieringa.nl
 
Restructuring and Insolvency

Huurrecht bedrijfsruimte en faillissement: lees onze whitepaper bij SDU

Het lijkt er sterk op dat er een ware faillissementsgolf aankomt, mede als gevolg van de coronacrisis. Grote kans dat de failliet een huurder of verhuurder is. Het faillissement heeft dan ook invloed op andere partijen betrokken bij de huurovereenkomst (bijvoorbeeld de medehuurder, onderhuurder of de garant).

Voor uitgever SDU schreven wij daarom een whitepaper waarin de belangrijkste vragen worden behandeld die in de praktijk voorkomen bij een faillissement van een huurder of verhuurder. Hierbij alvast enkele voorbeelden. Hoe en binnen welke termijn moet het pand worden opgeleverd? Welke schade kan je verhalen op de failliet? En welke (in de praktijk meestal overeengekomen) zekerheden kunnen voor welke schade worden ingeroepen?

Lees onze whitepaper voor het antwoord op deze en andere veelvoorkomende vragen. De whitepaper is te downladen via deze link. Neem bij vragen vooral contact op met Joost van der Grinten en Marcel Beekman.

Deel dit artikel via     
Twitter     Twitter     E-mail     

Joosts recent blogs

Marcels recent blogs

 

what are you looking for?

pages with at least one of the search terms
pages with all search terms
pages with the exact text

in the entire website
only in the blog
in the website except the blog

Wieringa Advocaten