Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

Wieringa kent geen grenzen

Wij zijn gespecialiseerd in het Nederlandse recht. Maar onze Nederlandse cliënten hebben vaak grensoverschrijdende vragen. Daarom werken wij graag en veel samen met vertrouwde buitenlandse partners. Hun cliënten kunnen we dan weer helpen met problemen onder Nederlands recht. We doen dat voornamelijk vanuit de onderstaande netwerken.

Wieringa is internationaal georiënteerd. Dat is historisch zo gegroeid: veel van onze cliënten zijn buitenlandse bedrijven, of op het buitenland gericht. Waar buitenlands recht in het vizier komt is het inschakelen van lokale expertise nodig. Van oudsher doen wij daarbij een beroep op de internationale collega’s uit de diverse netwerken waarbij wij zijn aangesloten. De meeste daarvan hebben we zelf helpen oprichten. Ook nationale netwerken zijn voor ons een bron van inspiratie. En waar andere expertise vereist is, kunnen wij altijd terugvallen op vertrouwde relaties.

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten