Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is breder dan arbeidsconflicten. Onze arbeidsrechtadvocaten adviseren, procederen en onderhandelen over reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming, uit- en inlening van arbeidskrachten, medezeggenschap, re-integratie van zieke werknemers en werkgeversaansprakelijkheid. Zij begrijpen dat zij actief zijn op het snijpunt van persoonlijke en zakelijke belangen en zijn in staat op hoog niveau mee te denken met cliënten over duurzame oplossingsrichtingen. En waar dat nodig is komen zij op voor de belangen van hun cliënten, door stevig te onderhandelen of scherp te procederen.

Altijd up-to-date

Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. Er vinden regelmatig wijzigingen plaats in wet- en regelgeving. De arbeidsrechtadvocaten van Wieringa Advocaten houden al deze ontwikkelingen goed in de gaten, zodat zij altijd up-to-date zijn.

Team arbeidsrecht
Ons arbeidsrechtteam bestaat uit advocaten die ruime ervaring hebben in zowel het voeren van onderhandelingen, het geven van juridisch advies als het bijstaan in procedures. Of het nu gaat om een eenmalig advies of het begeleiden van een traject, om ondersteuning op de achtergrond of het overnemen van een zaak: samen bepalen we de koers voor het beste resultaat.

Cliënten
Wij staan diverse soorten cliënten van zowel binnen als buiten Amsterdam bij; van zorginstellingen tot IT-bedrijven, van media tot onderwijs, van culturele stichtingen tot de retailsector en van overheden tot particulieren.

Gerelateerde blogs

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten