Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is breder dan arbeidsconflicten. Onze arbeidsrechtadvocaten adviseren, procederen en onderhandelen over reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming, uit- en inlening van arbeidskrachten, medezeggenschap, re-integratie van zieke werknemers en werkgeversaansprakelijkheid. Zij begrijpen dat zij actief zijn op het snijpunt van persoonlijke en zakelijke belangen en zijn in staat op hoog niveau mee te denken met cliënten over duurzame oplossingsrichtingen. En waar dat nodig is komen zij op voor de belangen van hun cliënten, door stevig te onderhandelen of scherp te procederen.

Key contact

Altijd up-to-date

Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. Er vinden regelmatig wijzigingen plaats in wet- en regelgeving. De arbeidsrechtadvocaten van Wieringa Advocaten houden al deze ontwikkelingen goed in de gaten, zodat zij altijd up-to-date zijn.

Team arbeidsrecht

Ons arbeidsrechtteam bestaat uit advocaten die ruime ervaring hebben in zowel het voeren van onderhandelingen, het geven van juridisch advies als het bijstaan in procedures. Of het nu gaat om een eenmalig advies of het begeleiden van een traject, om ondersteuning op de achtergrond of het overnemen van een zaak: samen bepalen we de koers voor het beste resultaat.

Cliënten

Wij staan diverse soorten cliënten van zowel binnen als buiten Amsterdam bij; van zorginstellingen tot IT-bedrijven, van media tot onderwijs, van culturele stichtingen tot de retailsector en van overheden tot particulieren.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Arbeidsrecht

Key contact(s)

Recente blogs over Arbeidsrecht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief