Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

Beëindigen / ontbinden

Ondernemingen kunnen op tal van manieren juridisch worden vormgegeven. De meest voorkomende vormen zijn de eenmanszaak en de besloten vennootschap (B.V.). Maar ook naamloze vennootschappen (N.V.), vennootschappen onder firma (v.o.f.), commanditaire vennootschappen (c.v.), maatschappen, stichtingen en verenigingen vragen alle een eigen aanpak. Soms zijn er redenen om een vennootschapsvorm te beëindigen, bijvoorbeeld omdat er geen activiteiten meer plaatsvinden in de vennootschap, ofo omdat u doorgaat met een andere onderneming. Bent u van plan uw bedrijf te beëindigen? Wij helpen u graag. Lees meer over de mogelijkheden (en de valkuilen) bij het beëindigen van een rechtspersoon in de volgende artikelen.

Enkele mogelijkheden bij de beëindiging van uw onderneming

Ontbinden B.V.

Turboliquidatie

Stichting opheffen/ontbinden

Wij helpen u graag

Mocht u zich zien geconfronteerd met vragen aangaande ontbinding, vereffening, liquidatie of faillissement van een B.V., neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Niet alleen hebben wij ruime ervaring met het opheffen van ondernemingen - ook begeleiden wij bedrijven bij herstructureringen en worden onze advocaten regelmatig benoemd tot curator in faillissementen of bewindvoerder in surseance.

Meer weten?
Neem contact met mij op!
Liselot Bosman
junior partner
U heeft geen naam ingevuld
U heeft geen bedrijfsnaam ingevuld
U heeft geen e-mailadres ingevuld
U heeft geen telefoonnummer ingevuld
U heeft geen bericht ingevuld

Liselot Bosman
T: +31 (0)20 5313031
E: bosman@wieringa.nl

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten