Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

ICT en internetrecht

Hoewel de wetgeving op het gebied van informatie- en communicatietechnologie altijd wat achterloopt bij de stand van de techniek, volgen de ontwikkelingen in dit vakgebied elkaar - zeker naar juridische maatstaven - in hoog tempo op. Onze advocaten zijn altijd op de hoogte van de laatste (juridische) ontwikkelingen.

Kennis van verschillende disciplines

Het ict-recht is eigenlijk geen rechtsgebied, maar een combinatie van verschillende disciplines. Kennis van onder andere intellectuele eigendom, privacy, contracten en internetrecht komen hierin samen. Onze ict-advocaten zijn goed bekend met deze disciplines, en schakelen waar nodig andere advocaten van ons kantoor in. En gaat het ons op technisch vlak boven de pet, dan kunnen we terugvallen op goede contacten met (gerechtelijk) deskundigen.

We zijn er voor aanbieders én gebruikers

Dankzij een brede klantenkring kennen wij beide kanten van de onderhandelingstafel. We werken voor aanbieders, zoals onlinemediabureaus, softwareontwikkelaars en telecombedrijven, maar ook voor gebruikers, waaronder zakelijke dienstverleners, overheden en grote zorginstellingen. Zo weten we waar de belangen van de ander liggen, en komen we snel tot het beste resultaat - aan welke kant we ook staan.

Gerelateerde blogs

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten