Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

Werken bij Wieringa

De werksfeer bij Wieringa Advocaten kenmerkt zich door een grote persoonlijke inzet, die gepaard gaat met een vriendschappelijke teamgeest. Centraal staat daarbij dat we allemaal op kwalitatief hoog niveau met ons vak en voor de cliënt bezig zijn. Je treft daarom bij ons geen onderlinge competitie, maar een werksfeer waarin iedereen vanuit zijn specifieke kennis en vaardigheden bijdraagt aan het beste resultaat. Wij streven er daarbij naar de inzet voor het werk niet ten koste te laten gaan van het leven buiten kantoor.

De advocaten van Wieringa werken vanuit vier praktijkgroepen: Ondernemingsrecht; Vastgoed, Bouw- en bestuursrecht; Insolventierecht en Arbeids- en ambtenarenrecht. Stagiaires en medewerkers zijn vaak gelijktijdig actief in twee praktijkgroepen en werken dus met veel verschillende collega's samen. Vanuit de vier praktijkgroepen worden zo'n 25 rechtsgebieden bestreken.

Regelmatig is op ons kantoor plaats voor student-stagiaires en advocaat-stagiaires of advocaat-medewerkers met een goed ontwikkeld juridisch inzicht, gecombineerd met een zakelijke aanleg, communicatieve vaardigheden en, zo mogelijk, een goede talenkennis.

Lees meer over:

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten