Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

Midden in de stad Midden in de zorg
Wij zijn Wieringa advocaten

Midden in de stad
Midden in de zorg

Wij zijn
Wieringa advocaten

Wij kennen de zorgpraktijk. Van academisch ziekenhuis tot éénvrouws-praktijk: met ons kunt u sparren over al uw juridische verwikkelingen. We kunnen u bijstaan op organisatorisch gebied, of heel concreet met een niet nagekomen overeenkomst. Bij een datalek of in een arbeidsgeschil. In alle gevallen kennen wij de bijzondere dimensie die het functioneren in de zorg met zich meebrengt. En werken we net als u sterk oplossingsgericht.

Onze expertise in de zorg

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wij zijn bezig een specifieke nieuwsbrief voor de zorg te ontwikkelen. We zijn nog niet zo ver dat we deze al kunnen aanbieden. Wél hebben wij sinds jaar en dag onze algemene nieuwsbrief, die vrijwel iedere week verschijnt. Daarin vindt u alle blogjes – ook de zorg gerelateerde – sinds het verschijnen van de vorige nieuwsbrief. Wilt u zich daar kosteloos en vrijblijvend op abonneren, maak dan gebruik van onderstaand formulier.

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten