Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

Bedrijven in moeilijkheden en faillissement

De advocaten uit onze insolventiepraktijk zijn dagelijks betrokken bij alle facetten van een faillissement en de periode die daaraan voorafgaat. De advocaten hebben ruime ervaring in het begeleiden van alle partijen die betrokken zijn bij een faillissement. Een aantal van onze advocaten is gespecialiseerd in advisering van bedrijven die in financiële moeilijkheden verkeren. Hoe? Het liefst door oplossingen aan te dragen voor het te laat is. Regelmatig begeleiden wij ondernemingen bij een herstructurering, zodat een faillissement kan worden voorkomen.

In de praktijk

Maar soms is het nodig kritisch en realistisch te zijn; niet elke onderneming is te redden. Ook dan zijn wij eerlijk tegen u, en staan onze advocaten voor u klaar. Zij zijn dagelijks betrokken bij een groot aantal faillissementen, en kunnen vanuit die expertise adviseren hoe een bedrijf zo gunstig mogelijk in een faillissementssituatie belandt. Ook het uitonderhandelen en regisseren van doorstarten vanuit faillissementen is bij ons in ervaren en vindingrijke handen, evenals assistentie bij koop van bedrijven of van activa uit faillissementen.

Een aantal van onze advocaten wordt door de Rechtbank Amsterdam regelmatig benoemd tot curator in faillissementen of bewindvoerder in surseance. Die ervaring nemen we mee als wij u adviseren.

klik hier voor een korte video over de mogelijkheden van ondernemers vóór en ná faillissement

Klik hier voor de faillissementsverslagen van o.m. Wieringa Advocaten

Gerelateerde blogs

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten